söndag 14 september 2014

En Liten Uppdatering


 Hej! idag, den 14:e september så har jag skrivit klart anteckningar och stödord i mitt skrivhäfte som jag lär behöva när jag ska redovisa imorgon, det känns ganska pirrigt men det kommer säkert att gå bra, med lite självförtroende så fixar jag det här enkelt, och nu till mitt verk. Jag ska försöka berätta om hur Bowie blev känd och hur mycket han experimenterar med ljud och stil genom att till exempel spela upp några låtar eller visa upp bilder/videoklipp på honom. 

Hittills har det gått stabilt och jag känner mig 100% säker men vem vet, man lär göra dumma misstag...

torsdag 4 september 2014

Första Inlägget


Tjena käre läsare, välkommen till min nya blogg. Jag har fått ett uppgift av en av mina lärare att göra en presentation av en konstnär. Den första personen jag fick i mitt huvud var min största idol, David Bowie. Bowie är en solklar val för mig för att han har gjort så mycket grejer under hans långa karriär. Han är en sångare, låtskrivare, producent, konstnär, målare, skådespelare och en musik-pionjär.

Idag, den 8:e September 2014, ska jag börja med min PowerPoint-presentation om Bowie, och sedan öva på mitt tal (Ethos, Pathos och Logos)